Klantenservice webshop

Ben je van plan om een product in onze webshop te bestellen? Lees dan op deze pagina alles over levertijden, verzendkosten en bestellen.

Levertijden

Bestel je een kant-en-klaar product dat zo op de planken van ons magazijn klaarligt, dan verzenden we dat op de dag van bestelling, mits je bestelling voor 12 uur geplaatst is. Dit zijn bijvoorbeeld gastenboeken en voorbedrukte fotomapjes.

Veel producten zijn echter custom-made. Deze worden gedrukt/geproduceerd volgens jouw wensen. De levertijd hiervan is vanzelfsprekend langer.
*Fotokaders, social media borden en kartonnen fotolijsten leveren we binnen een week, met een mogelijkheid van een spoedlevering binnen 3 werkdagen (tegen een toeslag).
*Drukwerk (zoals gepersonaliseerde fotomapjes), hebben een levertijd tussen de 1 en 2 weken. Heb je dit sneller nodig? Neem dan even telefonisch contact met ons op : 088-8580888.

Verzendkosten

Reguliere pakketverzending kost € 6.

Voor producten die groter zijn dan 60x40x30 cm zijn de verzendkosten € 15.
Dit zijn bijvoorbeeld de fotokaders, social media borden en kartonnen fotolijsten.

Bestellen & Betalen

Het plaatsen van je bestelling kun je direct in onze webshop doen. Bestel je een gepersonaliseerd product, dan kun je bij je bestelling ook direct je personalisatie wensen opgeven en krijg je voordat het product in productie gaat een proef per mail ter goedkeuring.

Betalen kan momenteel uitsluitend met iDeal.

Maatwerk producten en andere aantallen

We hebben veel producten in onze webshop gestandaardiseerd, maar misschien heb jij wel nét wat anders nodig. Je wilt ander papier voor de fotomapjes of een andere maat, een andere vouwwijze, een ander aantal of …
Of je wilt een fotokader in een afwijkende vorm, van een ander materiaal of je hebt er niet 1 maar 2,3, 10 of zelfs 100 nodig.
In principe produceren we alles voor je en kunnen we je helpen met specifieke wensen. Stuur ons dan een mail met je wensen op info@doehetselfiebox.nl of bel ons even op 088-8580888.

Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je bestelling en wil je de artikelen retourneren? Dat kan bij voorraad producten die niet specifiek voor jou geproduceerd zijn. Je kunt deze binnen 2 weken retourneren aan ons. Meldt je verzoek tot retournering per e-mail aan ons : info@doehetselfiebox.nl 
De kosten van het retour zenden betaal je zelf, na ontvangst van de artikelen wordt de productwaarde aan je teruggestort.

Producten die speciaal voor jou geproduceerd worden, kunnen niet geretourneerd worden. Dit zijn bijvoorbeeld de fotokaders, social media borden, kartonnen fotolijsten en custom drukwerk of fotomapjes met stempel. Deze zijn dus uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat de geproduceerde producten individueel volgens jouw wensen en specificaties worden vervaardigd.

Is er iets niet OK?

Het kan weleens gebeuren dat er iets misgaat. Een custom product met een print fout of beschadiging. Een product dat beschadigd arriveert, het kan gebeuren. We doen uiteraard onze uiterste best om een uitstekend product aan je te leveren. Mocht dit toch misgaan, laat het ons weten, we lossen het natuurlijk met je op. Je mag altijd even bellen : 088-8580888, een whatsappje sturen naar dit nummer mag ook. Of stuur een e-mail aan ons : info@doehetselfiebox.nl