Bij de Doe het SelfieBox houden we ons dagelijks bezig met foto’s, entertainment, fun, maar vooral ook foto marketing en social media.

Met onze fotohokjes, photobooths, fotospiegels en foto marketing acties kunnen we je privé en zakelijk ontzettend goed helpen. Of je nu iets leuks zoekt voor je feestje, of je vele nieuwe volgers op Facebook wilt, e-mailadressen van gasten wilt verzamelen of … Wij denken graag met je mee. Ieder event z’n eigen doel! Of dat doel nu ‘rendement’ is, of dat het ‘fun’ is, als je dat met foto’s wilt bereiken, dan zit je bij ons goed.

Onze achtergrond is heel breed : communicatie, fotografie, entertainment, marketing en creatie !
Dan hebben we niet alleen deze kwaliteiten, we zijn ook nog eens toegankelijk en ontzettend makkelijk én gezellig in de omgang. Weinig formaliteiten, lage drempels (we hebben een schuifdeur!), géén 9 tot 5 mentaliteit en jóuw wensen staan centraal.

Probeer het maar eens uit : 088-8580888 !

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Omdat wij met een andere partij problemen kregen twee dagen voor ons huwelijk gingen we op zoek naar een ander bedrijf. Wij kwamen bij doehetselfiebox uit die ook nog eens om de hoek zit. Peter heeft ons uitstekend geholpen en wij hadden vrijdag de spiegel staan. Wat een toevoeging aan je feest.. in 1 woord fantastisch. De medewerker deed ook zo leuk mee en ook een vermaak voor de kinderen.. Achteraf zijn wij heel erg blij dat het zo gelopen is.. Ralph & Wendy

waardering:

1010

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Gemiddelde waardering:

9.5

lees alle 235 waarderingen 10